Runoland
PL EN DE
Twoje zapytanie ofertowe jest puste
IFS HACCP Certyfikat Ekologiczny - UE Certyfikat Ekologiczny NOP - USA ISO 9001:2008 Dziedzictwo Kulinarne

Certyfikat HACCP

HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Points) – System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, zwany dalej „systemem HACCP” – postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością produktami spożywczymi. System ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących. System HACCP pozwala na uzyskanie pewności, że firma RUNOLAND wykonała wszystko dla bezpieczeństwa wyrobu , w odniesieniu do przepisów, zasad dobrej praktyki produkcyjnej i potrzeb klientów. Firma Runoland wprowadziła system HACCP w roku 2009.

 

 
runoland facebook
Strona używa cookies (ciasteczek). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. X