Certyfikaty

Na pierwszym miejscu zawsze stawiamy jakość oraz dbałość o nasze środowisko naturalne i ochronę przyrody. Jako producent żywności doskonale wiemy, że natura nie potrzebuje konserwantów czy wzmacniaczy smaku, dlatego nasza żywność ekologiczna pozbawiona jest środków tego typu. Opracowywane przez blisko trzydzieści lat działalności receptury oraz systemy jakości naszej pracy są bardzo restrykcyjne i bezpieczne, co potwierdzają liczne certyfikaty.

Otrzymaliśmy m.in. certyfikaty zapewniające o naturalności naszych przetworów. Posiadamy również szereg innych dokumentów, potwierdzających profesjonalizm naszych systemów zarządzania i produkcji. Wśród nich znajduje się także wręczone przez Europejską Sieć Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego świadectwo potwierdzające, że żywność opatrzona jej logo, jest produktem sporządzonym według tradycyjnych receptur, przy jednoczesnym uwzględnieniu najwyższych norm jakościowych.

Zachęcamy do zapoznania się ze wszystkimi niżej znajdującymi się zaświadczeniami. Wystarczy kliknąć w grafikę, aby dowiedzieć się więcej na temat konkretnego dokumentu otrzymanego przez firmę Runoland. Charakteryzuje nas profesjonalne, indywidualne do każdego klienta podejście. Zapraszamy do kontaktu – odpowiemy na wszelkie wątpliwości i pytania, aby najlepiej spełnić wszystkie potrzeby i oczekiwania.

Certyfikat ekologiczny NOP na USA
Dziedzictwo kulinarne
Certyfikat Ekologiczny na UE
IFS
HACCP
ISO 9001:2008