Certyfikaty

Na pierwszym zawsze stawiamy jakość i dbałość o nasze środowisko naturalne i ekologię. Doskonale wiemy, że natura nie potrzebuje konserwantów czy wzmacniaczy smaku, dlatego nie dodajemy żadnych środków tego typu do naszych produktów. Opracowywane przez blisko trzydzieści lat działalności systemy jakości naszej pracy są bardzo restrykcyjne i bezpieczne, co potwierdzają certyfikaty.

Otrzymaliśmy m.in. certyfikaty ekologiczne zapewniające o naturalności naszych przetworów. Posiadamy również szereg innych dokumentów, potwierdzających profesjonalizm naszych systemów zarządzania i produkcji.

Zachęcamy do sprawdzenia niżej znajdujących się zaświadczeń. Charakteryzuje nas profesjonalne, indywidualne do każdego klienta podejście. Zapraszamy do kontaktu – odpowiemy na wszelkie wątpliwości i pytania.

Certyfikat ekologiczny NOP na USA
Dziedzictwo kulinarne
Certyfikat Ekologiczny na UE
IFS
HACCP
ISO 9001:2008